Pagina's

donderdag 26 april 2012

Nieuwsbrief April 2012 - Deel 1 (Meiviering)

"Op 1 mei viert al wat socialistisch is feest. Zo ook Animo. Kom meevieren en neem ook deel aan onze actie "Sterk in Werk"!

Mei, maand van de arbeid. Een tijd om stil te staan bij sterk werk voor iedereen. En met sterk werk bedoelen we degelijke jobs, aan goede arbeidsvoorwaarden. Met de 1 mei-actie "Sterk in Werk" wil Animo extra in de verf zetten hoe goed we het wel doen, maar vooral: hoe het nog veel beter kan.
Jongeren zijn sterk in werk… en nog zoveel meer. Laat van je horen, kom op straat en verkleed je als de superheld in werk die je bent! Ijzersterk op straat voor degelijke jobs voor iedereen. En een eerlijkere economie.
 
Animo Limburg bevolkt een stand op de Limburgse 1-meiviering in Lommel. Al onze leden (maar anderen mogen natuurlijk ook altijd afkomen!) zijn welkom om deel te nemen aan onze actie en mee te gaan in de optocht, maar ook om gewoon wat bij te praten bij een drankje (zal op de stand voorzien zijn). Jij komt toch ook?!


Wie wenst deel te nemen maar moeilijkheden heeft om in Lommel te geraken, neemt best contact op met zijn of haar lokale Animo-verantwoordelijke.
"


Meer en actuele info via het facebookevenement...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten