Pagina's

donderdag 26 april 2012

Nieuwsbrief April 2012 - Deel 2 (ECOSY Summer Camp)

Zin om op reis te gaan met Animo en talloze andere jongsocialisten van over heel Europa? Dan is het zomerkamp van ECOSY, de koepel van Europese jongsocialisten, van 13 tot 20 juli in Kroatië zeker iets voor jou! Lees hier alle informatie over het zomerkamp en de inschrijvingsformule.

Dat het zomerkamp dit jaar in Kroatië plaatsvindt is niet alleen een quasi-garantie voor zonnig zomerweer. Het heeft ook een krachtige symbolische waarde. Kroatië zal naar alle waarschijnlijkheid op 1 juli 2013 lid worden van de Europese Unie. 67% van de Kroaten sprak zich bij een referendum uit voor EU-toetreding. Na Slovenië is Kroatië het tweede land uit het voormalige Joegoslavië dat lid wordt van de Europese Unie.

De zomerkampen zijn traditioneel hoogtepunten in de werking van ECOSY en het hoogtepunt van de Animozomer. Verwacht je aan een ideale mix van interactieve workshops, debatten, internationale kameraden beter leren kennen en feest. Schrijf je in en geniet van een kleine week van onvervalst internationalisme, solidariteit en pure gezelligheid!


PRAKTISCH

(1) Prijs:

Dankzij financiële steun van Animo nationaal kan je voor 210 euro (inschrijven voor 25 april) genieten van deze all-in ervaring:

- vervoer met de Animobus van en naar Camp Veli Joze, Savudrija Umag, Kroatië (1 vaste vertrek- en aankomstplaats in België), inclusief jolige busanimatie!
- 7 nachten verblijf in het Camp Veli Joze
- alle maaltijden inbegrepen
- workshops, debat en feest
- Geweldig geëngageerde T-shirt van de Belgische delegatie

(2) Inschrijvingsvoorwaarden:

Voor een vlotte organisatie en inschrijving gelden strikte voorwaarden:

- Je bent lid van Animo.
Je bent enkel geldig lid als je lidmaatschap 2012 (1 euro) betaald is vóór vertrek. Animo geeft bovendien voorrang aan jongeren -30 jaar.

- Animo voorziet betaalbaar vervoer heen en terug via een eigen bus.
Hiervoor zijn 50 plaatsen beschikbaar die worden ingevuld volgens inschrijvingsdatum (op basis van betaling). Animoleden krijgen hierbij voorrang. Indien het inschrijvingsaantal wordt overschreden, voorziet Animo niet in een alternatieve vervoerswijze.

- Eigen vervoer wordt niet aangeraden.
Indien je toch wenst te voorzien in je eigen vervoer geldt er geen korting op de inschrijvingsprijs en ben je voor de periode van heen- en terugreis niet verzekerd door de Animo reisverzekering.

- Inschrijven kan tot 25 april aan de voordeelprijs van 210 euro.
Als je inschrijft voor 25 april 2012 kan je genieten van de Animo voordeelprijs van 210 euro. toegestaan. Als je inschrijft tussen 25 april en 25 mei betaal je de reguliere prijs van 275 euro. Inschrijvingen na 25 mei zijn niet mogelijk en afwijkingen van deze regeling worden niet toegestaan.

- Je inschrijving is pas definitief na de volledige betaling van het inschrijvingsgeld, het volledig ingevuld terugsturen van de inschrijvingsfiche en betalen van 1 euro Animo lidgeld om je reisverzekering te kunnen garanderen.

(3) Schrijf je in!

Inschrijven gebeurt per mail via info@animoweb.be met als onderwerp ‘Inschrijving zomerkamp 2012’. Na ontvangst van jouw mail krijg je een mail om je betaling en inschrijvingsfiche in orde te brengen en een informatiebrochure en afsprakenpolis voor de reis. Je inschrijving is pas definitief na de volledige betaling van het inschrijvingsgeld en lidgeld en het volledig ingevuld terugsturen van de inschrijvingsfiche.

(4) Vragen?

Heb je nog vragen? Wens je meer informatie? Neem dan contact op met het Animo secretariaat via info@animoweb.be of 02/ 552 02 67 (tijdens de kantooruren)



Link naar officiële Facebookpage en website:

www.facebook.com/ecosysummercamp2012
http://ecosysummercamp2012.eu/"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten